Kurz vaření kávy, vaření z farmářských surovin nebo povídání o architektuře. Zažijte Plzeň jinak!

05.08.

Využijte letní zážitkové programy Skrytého města! V srpnu nás čeká kurz vaření kávy z džezvy, kurz vaření z farmářských surovin a povídání s architektem Jakubem Marešem na střeše kina Elektra.

• Přijďte si 8. srpna od 18.00 uvařit kávu z džezvy!
Odhalte tajemství vůně kávy a nechte se unést atmosférou kavárny Orient Coffee
Chcete se více vyznat v kávě? Pak je pro vás Orient Coffee místo jako stvořené. Bosenský kavárník Goran Jozić bude vyprávět o historii a druzích kávy, pozve vás přímo do pražírny a připojí ukázku vaření své už legendární kávy z džezvy. Součástí programu je také ochutnávka 3 typů kávy.
Akce startuje 8.8. 2015 od 18.00 , cena vstupného je  160,- Kč. Těšíme se na Vás!
V případě zájmu nás prosím kontaktujte emailem či telefonicky na níže uvedený kontakt. Vstupenky lze rezervovat na www.plzenskavstupenka.cz. Více  najdete na www.skrytemesto.cz.

• Přijďte si 16. srpna popovídat na střechu kina Elektra s Jakubem Marešem!
Z Plzně do světa - setkání  s ředitelem kulturní organizace " k světu."
Setkání s občerstvením u úspěšného mladého architekta, designéra a organizátora, který je výraznou osobností uměleckého života v Plzni. Zeptejte se ho, kde nachází své vize a kde bere sílu k jejich realizaci. Akce se koná na střeše bývalého kina Elektra s výjimečným  pohledem na město.
Akce startuje 16.8. 2015 od 18.00, cena vstupného je  130,- Kč.  Těšíme se na Vás!
V případě zájmu nás prosím kontaktujte emailem či telefonicky na níže uvedený kontakt. Vstupenky lze rezervovat na www.plzenskavstupenka.cz. Více  najdete na www.skrytemesto.cz.

• Kurz vaření z farmářských surovin pod vedením guru Tomáše Poppa!
Z farmy na stůl - kurz vaření z farmářských surovin
Pojďte s námi vařit ze sezónních, lokálních surovin, moderně, ale hlavně fajnově. Ukážeme vám zákulisí farmářského trhu. Vařit budete několikachodové menu ze surovin z Plzeňských farmářských trhů. Co si uvaříte, to si sníte!
Zdokonalte své kulinářské dovednosti pod vedením gastronomického guru a zároveň zakladatele Plzeňských farmářských trhů Tomáše Poppa a navštivte čtyřhodinový kurz vaření „Z farmy na stůl“! Na farmářském trhu si vyberete ty nejlepší suroviny a přemístíte se do místní hotelové školy, kde si vyzkoušíte přípravu čtyřchodového menu pomocí moderních gastronomických technik a trendů. Naučíte se přípravu pstruha na několik způsobů, květákový krém se slaninou a francouzské „Sous-vide“ z králíka s bramborovým pyré. Sladkou tečkou na závěr bude příprava čokoládového fondantu s rybízovou omáčkou. Akce startuje 15.8. 2015 od 10.00, cena vstupného je  1999,- Kč. Těšíme se na Vás!
V případě zájmu nás prosím kontaktujte emailem či telefonicky na níže uvedený kontakt. Vstupenky lze rezervovat na www.plzenskavstupenka.cz. Více  najdete na www.skrytemesto.cz.